PUI-PT UNTIRTA melaksanakan Kegiatan The 2nd International Conferene for Smart Agriculture, Food, and Environment dengan tema: “Local Food Innovation to Achieve the Sustainable Development Goals”

PUI-PT UNTIRTA melaksanakan Kegiatan The 2nd International Conferene for Smart Agriculture, Food, and Environment dengan tema: “Local Food Innovation to Achieve the Sustainable Development Goals” yang dilaksanakan pada hari kamis, 4 November 2021 di Gedung Rektorat Untirta dan melalui zoom meeting pada jam 08.30 WIB.

Kegiatan The 2nd International Conferene for Smart Agriculture, Food, and Environment ini dihadiri narasumber Dr. Ir. Kasdi Subagyono, M.Sc. Sekretaris Jendral Kementrian Pertanaian Republik Indonesia, Prof. Ir. Iin Handayani, M.Sc., Ph.D Murray State University, USA. Prof. Dr. Hitoshi Shirakawa Tohoku University, Jepang. Prof. Ts. Dr. Asmah Awal Universiti Teknologi Mara, Malaysia. Yayu Romdhonah, S.TP., M.Si., Ph.D Center of Excellence for Local Food Innovation Universitas Sultan Ageng Tirtayasa, Indonesia.

Materi

Sambutan dari ketua PUI PT Untirta: Prof. Dr. Meutia, S.E., M.P.

About Author